vardag

Stilla stund.

Melissa har inte reagerat på varken vaccination eller havren.. lite höjd temp. hade hon idag morse, skulle inte ha trott det då hon var så glad och skrattade.
Fast gröten tycker hon inte om, hon har inte grimaserat till nåt annat hon fått förutom till gröten! Men hoppas det börjar smaka- gröt är billigt o bra att ge och äter ju själv gröt också.

Just nu ligger vi i soffan, Melissa har somnat och jag njuter en stund innan jag flyttar oss till sovrummet. Tidigare på dagen var vi ut på promenad med Patte och hans hund Wunder och mina två töntar. Äijä var lycklig då han fick springa lös med någon som var ungefär lika snabb som honom- även om Wunder nog är ännu snabbare än vad Äijä är.. (wunder är en saluki).

På morgonen var jag till Danica och laga mina naglar. Det är ju sommar på kommande= jobb= måste se ut som en människa igen. Så det är bara att fixa sig i skick. Imorgon ska jag tillbaka till Danica- men då fixar hon nåt annat än naglar ;).
Lägger upp bilder imorgon.. nu tänker jah fortsätta slappa en stund..fast kom nu på att jag glömt o baka semlor idag..skit också. Årkar inte nu…

image

Ps. Sasha är halt, igen. Men nu är det bakbenet.. tror det äe hovböld då det igen är lerigt men vet först imorgon.. Och vet ni, det finns en minimini mini chans att det skulle gå att fixa hennes framhov. Chansen är helt mini, men man måste väll våga hoppas, eller hur? ❤

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s