vardag

En dag i Stockholm

Borta bra men hemma bäst.

Stämmer. Visst är det roligt att vara iväg och skönt att få allt fixat pch bara vara..men att komma hem i egen säng slår nog inget!

Melissa skötte sig bra hela resan! I stockholm sov hon så gott som hela tiden, vaknade passligt då vi träffade Fanny och tog en lunch på Drottningsgatan. Så lite social var hon också!
Men jag funderar, har inte svenskar sett en baby förr? Alltså mina fingrar och tår räcker inte till hur ofta någon stannade och kollade på henne och kläckte ur sig ett stort smile eller nåt i stil med ”guud vad liten ” eller ”ooh va söt”. Jo visst vår dotter är världens sötaste, men kan vi bara få gå i fred?.😂 Det blev rätt störande efter 4 timmar i stan…

image

Pengar brann.. men tur hade jag Pasi med mig som verkligen fick stoppa mig från att gå totalt Loco inne på Åhlens. Det som nog kom med vat precis det vi hade pratat att vi behöv. Underkläder.
På båten fick vi nya fri resor.. jag köpte Nina Riccis parfym, en nagelbands penna, smycken och ett läppstift för 40 €  från Dior. Helt jävla onödigt, men jag är trött på att smeta på läpparna hela tiden så jag frågade hjälp och sa att jag vill ha ett läppstift som håller! Och det höll också hela dagen i stockholm och kvällen på båten så jag är nöjd!
Sprit och cider till helgen. En Lilla My klänning åt Melissa. Det var väll ganska långt det vad jag köpte

image

.

måndag åt vi middag på buffén..hamnade i en lätt matkoma. Haha. Såg seriöst gravid ut i klänningen jag hade på mig. Men det är väll helt okej! 😄 så jäkla gott.. och båt frukost! Finns det nåt bättre?!
På hemvägen besökte vi även Discot. Hehe. Där höll dom en musik frågesport och en annan tävling som jag deltog i. Efter det gick vi och äta och sen och sova. Så en lite annorlunda kryssning var det nog! Men vi hade det roligt endå! 😄

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s