vardag

It’s my birthday bitches!

Halloi!

Idag är det min födelsedaag! Haha..jag kom inte ens ihåg det förrän mamma öppnade dörren 6 på morgonen medan jag stod och hängde upp byke..trodde jag skulle skita på mig då hon plötsligt hoppade in och ropade grattis!.

Vi ska iväg till sverige,  en dag i stockholm! Fick till födelsedags present av en vän en biljett till Viking Line! Jag har de bästa vännerna ever! Men före vi åker iväg till båten ska vi stanna hos Marre i Esbo, jag ska få en brun nyans på huden och så ska vi kramas ordentligt! Har inte sett henne sen i sommras då vi solade på stranden, jag med magen i vädre 😉

På onsdag när vi kommer hem från båten ska jag fixa min egen present till mig själv i Helsingfors 😄 hihi. Men det är inget jag berättar här, för alla behöver inte veta.. jag vill inte berätta det för alla men ni som vet från förr: jag ska göra samma jag gjorde i December 😀 då var det bara julklapp till mig själv..

Men tillbaka till sverige resan. Vi kommer träffa Fanny för en fika (kaffe) och shoppa. Jag vill ha nya underkläder, snygga! Nya bh’n som sitter rätt..nu har jag inte gått med bh’n på 2 månader! Endast då jag tränat eller varit på fest..😄 och det är så lätt när man ammar! Visst måste man tänka på vad man lägger för toppar/skjortor på..men tydligen har det gått helt bra eftersom ingen sagt nåt om att mina nipples lyser el dyl..eller kanske bara ingen ids säja nåt..fast nja, mina vänner skulle nog våga säja om det var så 😀

Nu ska jag avsluta och fixa mat åt Melissa som jag ska ta med. Måste stanna och köpa välling åt henne också.

Men ni ska ha en underbar måndag!  Och påsk också! Ät inte er fulla på memma och ägg bara.. 😉

image

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s