vardag

Spänningen stiger…

Vilken dag idag..

image

På morgonen 05:30 bestämnde Mellis att nu är det morgon och då sover ingen! Vilken tur att vi gick o la oss före 10 igår!
Klockan 08 befann jag mig i Karis på en workout timme och lite efter 09 i stallet..

Mambu hade nog stigit upp på fel fot eller nåt..och det att det stod en jäkla stpr maskin och rev ner ett gammalt hus brevid stallet gjorde inte saken bättre. Jag fick en värre chock då hon slet sig, ja precis slet sig! Inte bara en utan två gånger. What?! Jag trodde inte Mambu kunde såna fasoner..
Tur var hon endå snäll och mjuk att rida i manegen, jag tänkte först bege mig ut i terrängen men pga stormen så ändrade jag mig rätt så fort.. och bra så. Blev på gott humör av att rida en mjuk och lyssnande häst.

Efter stallet styrde jag via banken och hem. Pasi åkte iväg till Esbo och Betti kom hit för lite skvaller i några timmar! Nu väntas en lugn kväll.. har nyss badat Melissa så hon håller på att somna här i famnen ❤. Imorgon är det babysim kl 8 på morgonen som gäller :).
Senare på kvällen ska vi fixa det sista inför söndagens loppis! Har tre ikea kassar fulla och tre stora lådor..vill bara bli av med allt! Pizza har jag lovat Pasi också! Men det får bli hemma lagad! Jag har faktiskt inte ätit en enda gång skräpmat/snabbmat i år ännu! Godis och kaka räknas inte ;). Men ganska bra! Och har ingen lust för sånt heller..tänk att man nångång åt en pizza eller kebab i veckan?!? Fyfan.. urgh…

image

Och ja..varför heter rubriken spänningen stiger? Jo för satt tilika och uppdatera Hippos sidor för resultaten från Forssa idag. Tauno startade ett lopp till uttagningar till ett större lopp..och vet ni. han vann igen!!! 😀 så nu har han en plats i Pilvenmäki Special! Woopwoop!

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s