vardag

Something new..

Ett levnadstecken ska ni få.

Jag har haft fulla dagar och inte haft ro att sitta ner och skriva. Vi har storstädat hemma, tömt skåp och plockat i kassar sånt som ska till Loppis eller slängas, hängt upp nya gardiner i alla rum..dammsugat hundhår och borsat hundar.. tjis, jag verkligen hatar hundhår.. Passar ju så bra ihop med tanke på hundrasen på hundarna! Men tackvare att jag barfar dem så tappar de hår två gånger om året, så som det skall vara och inte hela tiden som de gjorde då jag gav torrmat..men nu när de lossar päls så lossar det i mängder..och det känns som att det aldrig tar slut! Dessutom ser dom helt äckliga oc misskötta ut ed hårtossar överallt..man borde stå fast med borsten hela tiden!

Vi fick vår nya vagn, äntligen! Så nu är vi snyggast i byn med vår rosa Emmaljunga! Hur många av mina bekanta blev egentligen chokade att jag köpte en rosa Emmaljunga? Knappast ingen.. 😉 Och nu funderar jag att köpa nya sadel och träns till Nemo i rosa… haha..Alltså jag tror min mor skulle gilla det också faktiskt.. 🙂

Startade i en hopptävling förra söndagen med Jessicas häst Mambu. Väldigt extempore blev det men Jessica skickadeo fråga om jag inte skulle tävla och ja.. så bev det sen så att vi gick felfritt en 60 cm bana! Helt okej med tanke på ja typ allt..Inte tävlat på tre år, inte hoppat ordentligt på evigheterevighet, haft en ordentlig ridpaus, fött barn etc etc etc.. Men Mambu är så snäll så bra gick det, lite hårt bara men det är små saker 😉
Om allt går vägen kanske jag tävlar henne lite till i år, har faktiskt ett datum inplacerat- okej det är inte tävling men anyway! (Och om Jessica låter mig förståss..haha) :*

Melissa har gått och blivit ”stor”. Hon vill gärna äta och dricka själv, vilket hon så gärna får göra bara hon inte skulle klotta så mycket! Så visst låter jag henne fingeräta, ibland..
Hon har också lärt sig svänga sig från rygg till mage, så nu rullar vi runt på golvet! Lilla fisan! ❤

DSC_5910

Och idag var jag iväg och fick mitt hår fixat. Jag tycker om lila en det är en svår färg att få bli kvar i huvudet.. så idag fick Nici jobba med det och fixa det grått. Vill ha det ännu mer ljusgrå så vi kommer fortsätta om en tid..nu är mitt hår i så bra skick så vill inte förstöra det med att bleka för mycket på en gång så vi kör det försiktigt. Jag hamnade ta Melissa med men konstaterade ganska snabbt att det kommer nog inte hålla i tre timmar.. en timme gick bra men sen var vrldens bästa Bettina och sökte henne ut på en vagnpromenad.. åååh guud vad jag blev glad! Och när hon kom tillbaka med Melissa hade hon varit via Lindex och stillat sitt shoppingbehov med att köpa små saker till Mellis.. alltså påriktigt?! Vilken underbar vän ❤

DSC_5967

OCH så har jag varit på min livs första ansiktsbehandling.. shit också. Jag fick ju en chok över hon ont det gjorde då hon putsade mina porer! Tur hade jag inte så mycket, vilket jag nog visste om 😉 Skryt skryt..men jag har alltid haft bra hy.. en finne nu som då är jag haft. 🙂
Så nu är jag fresh att åka till Sverige nästa vecka! Vi ska bla söka sprit till min födelsedagsfest! Först tänkte jag åka till Waterland som är imorgon, men jag kom på att njeee.. det är nog inge fest för mig längre. 🙂 Det är sånt som jag lämnat bakom mig och bra så 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s