vardag

Söndag.

Det blev en spontan utekväll igår. Spontan? När man har en baby? Whaat?! Jodå. Världens bästa farmor tog Melissa övernatt. Lite nervös var jag eftersom Melissa inte varit övernatt nånstans ännu.. men det gick riktigt bra! Vi släppte av henne vid 20- tiden och hon somnade vid 21, vaknade två gånger under natten och helt vid 07. Det var en glad flicka som låg på soffan och skrattade till när hon såg oss ❤

image

Så söt att jag smälter… 😍

Igår vann också Tauno sitt lopp i Vermo. Huhu. Det är nog en kille det också. Murskavoitto. Hann vann överlägset och gjorde nytt rekord. Tänk att en så liten häst har en så otrolig trav, kvick i benen 😉

Imorgon har vi inget inplanerat. Ska kanske iväg på någon timme bara Pasi kommit från jobbet. Faktiskt så är hela kommande vecka lite oplanerad.. känns konstigt då vi tidigare veckor haft nåt planerat hela tiden..eller ja, på Torsdag ska jag till frissan och göra en förändring i håret.. trött på den lila färgen..;) men det är allt som är fastslaget. Till Tenala ska jag nåndag och så till Fia!

Men nu säjer jag gonatt. 🙂

image

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s