Melissa · vardag

Nalle Puh

En sak vi faktiskt behöver till vår rådda – Kaisa, är ett spjällsäng skydd! Hon har en massa leksaker i sin säng som hon tycker om att se och ”leka” med och hon far i runt som en liten larv där inne (tänkte skriva Apa, men apor klättrar..) Och så blir hon lätt förbannad då händerna eller fötterna åker utanför spjällen och hon sitter ”fast”..
Men jag har inte direkt sökt efter ett skydd heller, det var klart att jag inte vill ha nåt rosa eller blekt (som grått eller vitt) då det lätt blir för mycket rosa i rummer med våra gardiner + vår säng (och så beställde jag en mörkläggande gardin i rosa idag..ehhe…) och hon tycker om att se på mönster så det skulle kanske bli tråkigt med ett enfärgat..

Tur kom gudmor Sanni till vår räddning och hon hade ett sågott som oanvänd spjällskydd hemma- som dessutom var Nalle Puh! Jag älskar Nalle Puh så det passade oss helt utmärkt! 🙂 Nu sitter det där runt sängen och väntar med spänning vad fröken M ska tycka om det! 🙂 Det enda som jag tycker är lite synd att nu kan jag inte se på henne från vår säng.. men.. det är ju viktigast att Prinsessan är nöjd 🙂

DSC_5822

 

Storyn bakom sänghimmeln..varför den har ljusgröna kanter?… för jag sydde den då vi trodde det var en Nicholas i min mage och jag har sen inte årkat sy dit ett rosa band istället.. 🙂 Och varför vi har dammsugaren i hörnet av babysängen?..well.. den står bäst i gömman där men är lätt att få ditifrån! 🙂

Nu ska jag laga färdigt maten och ska sen börja söka mig in till byn på Jumppa! Hur bra är inte det? att få en passlig promenad dit och tillbaka (6 km alltsom allt) och en timme jumppa på det? Helt jäkla bra!

Imorgon väntar en dag med mamma -träff i Nådendal, på Lördag börjar vårt babysim som vi fick idag meddelande om..bra där, två dagar före skickar meddelande ut att hej, om två dagar på morgonen  (kl 08!) ska ni vara på plats! Så imorgon ska vi också hinna och söka simppare åt Melissa. Vilken tur att jag hann prova bada bastu med henne före iaf 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s