Melissa

Melissa 4 månader.

Melissa hade igår sin 4 månaders rådgivnings läkare, men jag hann inte uppdatera då för vi var och hälsade på både gamel momi, Ämmi och så var jag iväg och träna och så badade vi bastu, alla tre. Melissa tog jag med först sen när jag hade tvättat håret och vi satt längst ner i mindre än 10 min. Hon var riktigt nöjd och glad! Jag ville provq bda bastu ”hemma” först för att vi kommer börja babysim nu i Mars så där tipsa dom att sitta i bastun efter babysimmet och amma/mata babyn 🙂

Men till läkarbesöket. Melissa väger 6010 g och är 64,6 lång. Hennes längd går lite ovanför kurvan och vikten lite under, så det är helt som det ska! Läkaren mindes oss från 2 månaders kontrollen för Melissa hade varit så härlig unge då och lika var hon igår. Jag sprack nästan av stolthet, hon skrattade och joddlade 🙂 och allt var som det skulle!

Melissa har smakat på potatis, morot och broccoli. Broccoli började vi med igår och kommer ge det några dagar till och sedan tror jag det blir zuccini och sedan batat. Bär och frukter väntar vi lite till med. Då jag var på Martta träffen där vi lärde oss laga babymat kom det upp dethär med att börja ge frukt förr grönsaker.. babyn kan då vägra äta grönsaker för den vant sig vid det söta som frukterna är. Och kött kommer vi inte heller ha brått med, för Melissa är A blod.

Melissa svänger sig inte än från rygg till mage, hon har varit nära många gånger men det gåt inte riktigt ännu 🙂  Hon trivs bra på sin lekmatta och pratar på där med sina leksaker.
Hon har två favorit leksaker, Ior samt en mjukiskanin som hon måste ha för att somna.
Äijä och Minja är väldigt intressanta att se på och att känna på!
Hon tar fint tag i saker och för dem rakt till munnen… lite jobbigt att mata henne då hon såå vill hålla i skeden själv!!.

image

xoxo, Ida

En reaktion till “Melissa 4 månader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s