vardag

Måndag 29.2.

Hej på er!

Måndag ja… helgen gick snabbt igen även om.vi fick en extra helgdag då Pasi tog ledigt på Fredag 🙂
Igår hade jag en aktiv dag, först på morgon promenad med hundarna, bar och rida pippi på förmiddagen och så bodypump på kvällen. Har inte ännu stigit upp från sängen så vet inte vad min kropp tycker om gårdagen.. haha 😉

Pippi var väldigt bra att rida igår. Skrittade fram henne på åkern, hon hade hela tiden egen motor och var passligt framåt. Styvare till vänster och mjuk till höger, vilket blir jobbigt då min sämre sida också är vänster.. ska rida Pippi ihen nästa Lördag då jag lovat att städa stallet när Heidi är på semester.

Men idag har jag inte riktigt några planer. Sanni hämtade en lånevagn åt oss då vi inte fick hem vår emmaljunga ram ännu.. först 9.3 åker J till Tammerfors och lovade nappa med den på vägen från Tavastehus. Buhuu. Jag har redan betalat den och den är nu hos mim brors flickvän och såklart ska inte han dit nu heller..suck. men jag har en ram iaf.. det är ju det viktigaste..fast den är på helt annan ort..😁
Så kanske vi slipper ut på en vagnpromenad idag.. tänkte Eventuellt gå på timme idag också, om min kropp inte är helt sjuk.. men det går bodystep och GRIT idag, vilken ska man gå på?..hmm..

Melissa blir 4 månader idag! Men vi har rådgivning + läkare imorgon så uppdaterar alla mått då 🙂 imorgon ska vi även prata med läkaren om hennes hb, som i början av Februari var 114, så jo det var över gränsen men endå lågt.. men nu har vi inte behövt gå på fler brodprov som är skönt. ❤

image

Prinsessan ❤💜💛

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s