vardag

Den perfekta morgonen!

Vilken perfekt morgon vi har haft! Jag vaknade först av alla, soma alltid. Började baka bröd då jag igår lovade Pasi färska bröd till frukost! Morotssemlor ❤ som blev helt perfekta!! Nam! Så vi satt och åt frukost, färska semlor, kaffe och bär kvarg! Löste sudoku och Melissa sov sin förstq tupplur så vi fick en härlig lugn start på morgonen.

Lite dramatik var det endå, vi satt där och tänkte så det knakadr när vi löste sudoku. Plötsligt hörde vi Didi skälla hysteriskt och Hilda därefter. När jag kollade ut var det en jakthund på gården och Hilda tycker inte riktigt om när andra hundar som hon inte känner till kommer upp på gården. Hilda är en perfekt vakthund, hon vet exakt var egen gård slutar så jakthunden fick sätta benen under sig illa kvikt. Vi tog in Didi som var stressad och efter en stund hörde jag mamma ropa på henne. Då kom mamma som var skit förbannad för jakthunden hade börjat jaga Didi!! Hon är också förbannad för de jagar så tätt inpå gårdarna,  visst håller dom sig 150 m från huset som dom måste.. men det är inte kul att de är så nära husen endå.. och att jakthundarna springer i häst hagorna.. GG hatar hundar!

Idag ska pasi åka iväg med Melissa till Famo och jag tänker undertiden rida Kuumi och ev. ta Nemo som handponny. Sasha tänker jag tömköra, hennes rygg är inte helt i skick ännu så en sadel kan jag inte lägga på. 😦

image

Igår fick jag min vändags present. En läderrock från Guess, jag behöver en snygg rock till våren och Pasi vet vad jag tycker om 🙂

xoxo, Ida

2 reaktioner till “Den perfekta morgonen!

  1. jag håller med din mamma till 110 %. Jakthundarna skall inte vara på gårdar, Stålle e livrädd för hundar och jag gillar inte när dom springer i hästarnas hagar. Händer här åxå ibland tyvärr. Har ibland övervägt skaffa en dobermann så dom där jäkla vakt hundarna inte vågar hit mera!

    1. Vi har som tur Hilda här på gården som hållit dem borta, men idag sprang den upp på gården för den hade bara syn på Didi..tur sprang Didi upp hit så att Hilda kunde jaga bort den..didi är ju endå lika liten som en chihu typ.. 😯

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s