vardag

Bodyvive

Som jag gissade så är denna dag betydligt bättre än gårdagen.

Jag åkte på morgonen iväg på bodyvive kl 08, hade i förväg kollat på youtube vad det gick ut på och tänkte att det ser inte så tungt ut. haha.Tji fick jag mig och svetten rann från mig som i en disktrasa.. mina ben var spaghetti och jag årkade inte äns gå till butiken.. okej, täcktes inte gå heller för jag var röd som en tomat och luktade säkert som en rutten en.. Men ja, bodyvive var grejjer det! Så nu tänker jag absolut börja gå på Bodypump och Bodyvive, kanske combat.. men det fick jag ingen riktigt kick av.

Nu tar jag det lite lungt några timmar innan vi ska iväg till Svärmor/famo som fyller år idag.. Jag grät igår åt Pasi när han kom hem från jobbet att jag inte vill åka dit idag för där bjuds på kaka och grejjer.. men Pasi lovade att slå mig på fingrarna.. Jag tänker hålla mig ifrån gottis till 1.5. Undantag min födelsedag.. då åker vi till Sverige så då är det väll okej att fuska? ens lite…

Älskade lilla dräggelpotta… ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s