vardag

Ångest.

Jag är så full med ångest just nu. Besökte Fia idag och klämnde i mig kex och choklad i mängder. Jag kan inte sluta äta gott när jag får chansen till att äta och det slutar med att jag vräker i mig tills jag börjar må illa och får en sån jävla ångest. Jag ligger i sängen nu och kallsvettas och tänker hur mycket jag kommer piska nig själv imorgon, två träningar och så ska vi och fira svärmor.. jag har ångest färdigt för det besöket redan nu då jag vet att det kommer att bjudas på gott där också och jag kan fan inte säja nej.

vad är det för fel på mig? Visst, förra veckan hade jag gått ner i vikt- men det var endast för att jag sen torterar mig med träning. Det är inte kul nånstans att känna sån press och ångest. Och påriktigt. Vartifrån ska jag få en ryggrad att sluta äta gott?!?! Så jävla arg på mig själv. Det är inte roligt dethär… 😦

Har annors också haft en riktig piss dag idag! Det har inte hänt nåt men kände direkt på morgonen att det är en typisk Ida skitdag, en sån dag då jag skulle vilja slänga ut Pasi och bara gråta för mig själv men endå vill jag inte vara ensam. En sån dag då Pasi bara behöv se på mig fel och jag exploderar mot honom och säjer en massa saker jag inte menar!- en sån dsg då min adhd kommer fram tydligt. Jag hatar såna dagar..men då är det bra att jag har program att jag inte kan bara ligga i sängen hela dagen och inte veta vad jag vill. Det enda som får mig att årka igenom dagen är att tänka denna dag tar också slut och imorgon är en ny dag.

Men visst finns det positiva saker idag också. Melissa har varit en snäll och nöjd flicka, jag fick träffa Fia och dricka gott kaffe! Jag fick bada bastu ensam och njuta av badet och jag köpte en ny ram till vår emmaljunga som jag kommer få hem på söndag ❤.

Men nu tänker jag önska er godnatt och hoppas ni haft en lite bättre dag än jag.

xoxo, Ida

En reaktion till “Ångest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s