vardag

Borta med dagarna..

Idag stressade jag iväg på morgonen för att hinna på bodypump timme till 9:30. Varför jag var ute i sista stund kan man ju fråga sig då vi vaknade redan 06:30..
Nå väl på gymmet tyckte jag det var lite folk så frågade jag att är det inte timme idag? Nej, för bodypump är på onsdag morgnar.. vilket jag ju nog mindes sen..
Snällt nog fick jag endå bli och träna fast mitt kort endast går till timmarna nu.. 🙂

När jag väl var i Karis skötte jag lite ärenden och köpte en ny Emmaljunga liggdel åt Melissa! En pink! Såklart! 😉 jag såg den för nån vecka sedan men det tog sin lilla tid att knäcka Pasi att han skulle gå med på det köpet.. men den e så fin! Och jag är glad! 🙂

image

Nu ska jag laga färdigt maten medan Mellis sover dagssömn, inne! Hon har sovit 2 timmar redan.. har nog aldrig hänt förut. Skit att det skulle bli grått väder, annors skullr jag ha tagit ut Kuumi på en ridtur.. men nu lockar det inte mer..så istället får jag ställa igång i köket och börja kocka barnmat färdigt till frysen! Hemmafixad mat blir det åt vår fröken, hur mycket någon försöker förklara att burkmat är lika bra så tror jag inte på det, det är lite som att förklara att ersättning är lika bra som modersmjölk…

Ps. Pasi meddela mig när han åkte på jobb att jag får ha skattjakt här hemma.. men nu funderar jag så det knakar att vad är det jag ska söka?. Lixom hur ska jag veta vad som är skatten.? 😂

xoxo, Ida

2 reaktioner till “Borta med dagarna..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s