vardag

En helt vanlig söndag?

Idag är det söndag, plusgrader ute och jag tänkte gå ut o gå på morgnen. Visst gick jag ut, 5 km..men när jag svängde om började de snöa och mysigt är det ju att gå hem när snön piskar en i ansiktet. Men jag är så glad att det inte bildas snöklumppar av våra däck på vagnen.. Även om vägarna var oplogade och det var som att gå på en åker så var däcken fria från snö. Tack för det, hade helt tillräkligt tungt att gå o buffa på vagnen i snön.

När vi kom hem meddela Ämmi att hon ärpåväg ut och köra GG med släden, så vi hängde på. lite på en timme åkte vi runt byn på olika vägar, mamma visade terräng vägar man kan rida på och det känns som att de aldrig tar slut! Melissa sov så gott där i, det guppade säkert skönt 🙂

och nu ska vi bara slöa resten av söndagen <3. Imorgon åker jag och Mellis till Esbo på mammaträff igen ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s