vardag

Tvä sämre nätter och snö.

Vi har haft två sämre nätter nu , får man klaga? Det känns så dumt att jag klagar på våra dåliga nätter då de finns såna som har det värre.. men alltså när man är van att vakna en gång om natten så känns det nog när man nu vaknat 4 gånger på tiden mellan 21.30 och nu 07. Melissa har även kortat av sin nattsömn, för en vecka sen sov vi ännu 21-09 men nu har vi i en vecka vaknat redan 07-08. Kortare dagssömn sover hon också, det är väll slut på att sova 6 timmar på dagen nu..
Fast det är ju klart, hon ska ju hinna lära sig en massa nytt så då kan man ju inte sova.

Idag tänkte jag rida Sasha, men nu snöar det.. visst det skulle kunna bli rätt kiva bilder i snöyran med grå häst.. Dessutom åker en häst iväg härifrån, mamma har sålt en, så det kan vara lite kaos i mindre lösdriftet och det är ju lixom breve den åkern är där jag brukar rida.. och Sasha skulle säkert bli stirrig. Men det är ju roligt med lite utmaningar? Eller?…

Jag tänkte iaf börja dagen med ett pass på sportfigur, bodycombat. Pasi åker iväg idag vid kl 15 så får hinna rida före det också.

Ha en bra lördag! 🙂

image

Lilla Doccis, redan 2 år stor kille som idag åker vidare på nya äventyr. 💙

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s