vardag

Pippi & Marie

Började dagen med att gå till Stall Splinter med hundarna och vagnen och kameran. Jag lovade att gå på promenad ditåt idag och fota Marie och Pippi tilika. Jag vet inte varför, men det känns så mycket längre att gå åt det hållet? Det är bara 3,5 km till stallet men det känns mycket längre? Så jag föredrar att gå runt Backgränd som blir 9 km, det känns kortare fakiskt än vägen till stallet.. fattar inte.

Vädret var inte det bästa men det snöade inte iaf. Och jag tycker det blev helt OK bilder, tycker nog om min kamera men ett nytt objektiv till den skulle inte sitta helt fel.. 🙂 Den duger till det jag fotar lixom 🙂

Minja flippade , Äijä tog det chill och Melissa sov som en stock.

Två favoriter, Heidi på Macarena med Stella som handhäst- det var riktigt spännande tyckte Stella när jag hade hundarna me.. Och Pippi och Marie, så fina! Pippi är i så otroligt fint skick för att vara en så gammal tant!

2 reaktioner till “Pippi & Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s