vardag

Effektiva dagar

Dagarna bara rusar iväg! Och jag hinner inte med bloggen 🙂 men nu sitter jag och väntar att ugnen ska bli varm så att jag får in semlorna jag bakat 🙂

Vi har varit effektiva de senaste dagarna, gått allt mellan 4-10 km varje dag oxh styrke träning på det 🙂 Idag var jag ut i den härliga morgonsolen på en 4 km powerwalk och efter det och rida Sasha. Hon var så jäkla fin idag och jag var så happy för min bror lovade att komma o fota.. men tror ni Melissa var av samma åsikt? Nej. Så patte var fast med henne medan jag red med ett stort leende. Några gånger testade hon mig och försökte bocka o stegra, men jag var riktigt hård med henne och hon slutade lika fort.. hon märkte väll att jag vågar nog säja till på skarpen nuförtiden, då hon sist höll på sådär var jag ju gravid och vågade inte börja strida.. nu är det andra puckar 😉
Men hon gick riktigt fint och det harmar att jag inte fick de på film/bild.. kanske jag får Pasi o fota på fredag, då tänkte jag rida henne igen.

Imorgon är det pippi dag, jag vet inte alls vad jag ska hitta på med henne, måste söka ider från Hippson! 🙂

image

Har en massa bilder på kameran, måste lägga in de på datorn.. från Gårdagens baby träff tex.

image

Mammsen o GG kom imot oss igår. Skit att jag inte hade med kameran.. sku ha blivit så fin bild med den rosa himmlen..😣

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s