vardag

Bumbo

Sökte efter en bumbo stol åt Melissa, Men de kostar en hel del som nya och tur var så hade en vår bekanta en ljus lila som hon lånar till oss på obetsämnd tid! 🙂 Melissa tycker om att vara med, hon är välidgt social så när hon visade att hon trivdes i Sannis bumbo på Jespers födelsedag bestämnde jag mig för att jag vill också ha en! 🙂

Den är helt super, liten att ta med eller lägga på köksbordet. Sittern trivs hon också i men den är lite opraktisk att ha med eller lägga på te.x köksbordet.. 😀 Bumbon stöder också bebisarna så det är helt ofarligt att ha dom och sitta i den före dom kan sitta påriktigt. Och Melissa försöker varje dag pusha upp sig i sittande ställning.. Lilla bebis.. trivs inte i liggande ställning i famnen mer 😦

Ni får ursäkta Pasis byxor i bakgrunden.. andra har ”the chair” vi har ”the kista” (vad är kista på engelska..?)

Nu börjar jakten på en joggingvagn! Yes! Min kära mormor lovade mig en till födelsedagspresent. 🙂 Så slipper jag ut och springa igen med en vagn som är gjord till det.. vår Emmaljunga i all sin ära.. men den är inte direkt gjord för att jogga med. Och en Joggingvagn får man så liten så den ryms nog in i förrådet- behöver inte göra av mig med vår emmaljunga! 😀

2 reaktioner till “Bumbo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s