vardag

Glad vändag!

Hej på er och glad vändag!

Jag sov som eb stock på soffan inatt,  vi var hemma igår vid 1 tiden och jag bestämnde mig att sova på soffan så att Pasi fick sköta henne hela natten och om det var skönt!

image

Idag började jag dagen med att ha riktig kvalitetstid med mamma, vi red ut på en över 1 timmes terrängtur! Så roligt och skönt och Sasha betedde sig helt perfekt även om vi hamnade på lite extrem terräng ibland. Och hon ömmade ingenting,  Jag hoppas att det var såret som spökade då hon ömmade och inte hoven… nu är hennes hovar också fixade så hoppas hoppas hon inte blir öm igen.. vi skritta, trava och galoppera och allt gick så bra! Mitt hjärta 😙

image

image

Bjuder på en 1,5 år gammal bild.. bara för att 😙

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s