Ridning · vardag

Fredag

Alltså jag börjar bli rejält trött på dessa måndags exemplar till telefoner.. Igen är jag utan telefon.. Fast rätt så skönt tilika, enda är ju om det händer nåt får jag inte tag på nån och ingen i mig.. Så om det är nåt kontakta ig via FB, jag kollar den bara Pasi är hemma med intener 😉 För nej, vi har ingen internetanslutning til oss, ha bra klara oss med att dela internet via telefonerna.

Började iaf min fredag med ett ridpass på Pippi. Första gången jag red Pippi med spö faktiskt. Hon började redan på stallbacken bråka- för herreguuud det fanns ju slask på marken.. så fick backa henne över det värsta stället- då blev hon ju livrädd när hon märkte att hon faktiskt gick i det och tänkte hoppa ner i diket. murr.. Väl på ridplan var hon rädd för kavalettina som var på varann mitt på plan och så vägrade hon gå in i hörnet på ridplaen.. Jag tänkte inte börja bråka med henne destumer så tog ett spö och direkt fattade hon att börja beté sig. Det gick elt bra att rida på planen, fast vädret var äckligt.

Satt sedan barnvakt åt Occu och Alina, bakade bröd och semlor och hade solsidan och snurra på tv’n. Vi ser inte ens några kanaler i vår Tv så nu måste jag överleva med att se på dvd’n.. (Kom just på att jag har ju ännu Angel avsitt kvar att se på..jee!)
Melissa är riktigt nära nu att svänga från rygg till mage, det går säkert inte många dagar tills hon slipper i runt 🙂

En reaktion till “Fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s