vardag

Torsdag

Jag skrev först i rubriken onsdag. Men nej, det är ju redan torsdag!
Gårdagen gick förbi i ett enda svush (är knappast ett ord, men det låter precis som jag känner!) På morgonen begav jag mig iväg på bodypump, det är ett år sedan jag senast var på en sån timme och jag ville gråta efter typ 15 minuter. Men jag kämpade igenom hela timmen och var sådär passligt skakig i hela kroppen efter..

Hem via och duschade, fixade oss färdiga för en träff hos Fia och Frusse. De har nyligen köpt hus så vi åkte dit och jag älkar att gå omkring i anras hus och se, speciellt då de nyss flyttat in! Drömmen om ett eget hus blir allt starkare, men inte än…
Blev bjuden på skinkpaj, som var så jäkla god!! Och pannkaka till efterrätt (återigen, how’s your diet going…) vill inte ställa mig på vågen imorgon, har starkt på känn att den inte är min kompis..
Anyway, tillbaka till besöket! Jag såg direkt en sak som jag ville ha från deras gård, nämligen en hundkojja! 😀 Så vi tänker nåndag åka efter den, sen måste vi bara fixa om vår hage lite så att mina kära hundar inte slipper och hoppa över staketet.. För det mina kära läsare skulle kunna sluta i en lätt katastrof.
Men tack Fia för maten och pannkakan, nam ❤

På kvällen styrde vi iväg till Esbo, jag skulle slippa på min livs första ishockey match! Blues mot Tappara, Pasi är en Tappara fani men vi hade köpt biljetter helt brevid Blues fani katsomo.. tjenare.
Att vara på plats på en hockey match är nog nåt helt annat än vad man ser på TV! Vilken stämmning! Jag vill absolut igen på en match, det är en sak som är säker!
Mellis va hemma med Ämmi och min bror, allt hade gått bra och hon sov när vi kom hem vid kl 22 🙂 Vi satt en stund och åt chips.. (aARGH) på soffan före vi sökte oss i sängs, en helt perfekt date mitt i veckan och i babyvardagen ❤

En reaktion till “Torsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s