vardag

Framtidsplaner.

Igår fick jag ett samtal från jobbet, jag jobbar ju som sagt på Svartå Slott som servitör, det är mitt tredje år där redan.. Så tiden går! Svartå Slotts slottskrog blev ifjol belönad från White guide Nordic till Finlands 11 bästa restaurang och därmed den bästa lantliga restaurangen i Finland , med hotell, museum och konferensutrymmen, bröllop och andra stora fester är dagarna aldrig sig lik, vilket nog är det bästa med hela jobbet! 

  
Anyway, så igår lovade jag att börja jobba några dagar i veckan!  Man får jobba få man är på mammaledigt, bara man meddelar Fpa vilka dagar och de dagar man jobbar får man minimi dagpengen + lön minus skatt. Så det blir ju nån euro extra 😉 och jag meddelade jobbet redan före jag for på mamma ledigt att jag nog kommer vara tillbaka till sommaren- tyvärr är jag inte den typen av mamma som vill sitta hemma om det finns jobb att erbjuda! Speciellt då min chef är så härlig att han lovade pussla ihop allt så att det passar mig! Vilken lyx! 

Affes kommer jag också att börja jobba på igen. Eftersom det bara är en dag i veckan, lördag natten, så tycker jag att Pasi borde klara sig här hemma eftersom Melissa sover då jag åker på jobb och med god tur inte ens vaknat en gång före jag är hemma :)! Söndagar får man jobba hur man vill utan att Fpa blandar sig i, och Affes jobbet blir ju nog på söndags sidan! 🙂

  
Vaimo och jag ❤️ bild från ett år tillbaka! 

Så eftersom jag börjar jobba till på all träning och mammalivet så kommer jag lägga ridningen med Pippi på paus. Sasha rids inte heller mer, men tur har jag endå hästar här hemma som jag kan rida om jag vill. Det finns en liten dröm om att börja med monté igen, och det finns en häst jag skulle kunna uppfylla den drömmen med.. Men, jag måste vara realistisk och tänka lite i långsammare banor innan jag tar mer jobb på mina axlar. 

Nu ska jag börja laga mig iordning för dagens första träningspass: bodypump! 💪🏼

3 reaktioner till “Framtidsplaner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s