vardag

The perfect housewife?.

Idag har varit en helt super dag! Inget att klaga på, okej vädret är väll inte riktigt det bästa..Men med rätt sällskap kan inte ens detta gråa väder få en deppig!

Började morgonen med ett träningspass, armarna och axlarna. Mina axlar är så svaga att det inte är sant.. Och så är dom ganska spända, tackvare dåliga ammningsställningar.. Så att träna axlar är inte direkt min favorit, men som måste göras.. Helst vill jag typ träna ben hela tiden och få en såndär snygg rumppa som också får kvinnor att svänga på sig.. Haha. Lätta mål och drömmar.. Ja visst.

Lite efter 12 tappade vi bort oss till Tenala! Eller nej, vi tappade inte bort oss! Jag litar så på mitt minne så fast det var ca tre månader sen vi senast var och hälsade på till Sandra så hitta jag dit utan gps! Alltså jag lovar att jag hittar vart som helst bara jag fått köra dit själv ens en gång!! 

Hos Sandra trivdes vi ca tre timmar, och ja vi faktiskt trivdes! Melissa tog en tupplur på soffan och jag blev bjuden på kaffe och choklad glass.. Perfekt kombination! (How’s your diet going?).. 

  
Efter Sandra åkte jag till momi och åt Janssons frestelse.. Och hej magknip. Man får skylla sig själv helt enkelt.. Men jag var ju lixom lite hungrig och kyckling kommer ut från mina öron så ville faktiskt ha nåt annat.. När jag kom hem satte jag på youtube ett dansprogram och dansade på 20 minuter tills Melissa fick nog.. Sen körde jag en challenge vi har med vår fb mamma grupp denna månad. Intalade mig själv att jag nog fick bort glassen iaf..

Imorgon ska jag på bodypump på morgonen, på besök till Fia och så till Esbo på ishockey på kvällen.. Men nu ska jag baka färdigt mitt (Pasis) bröd..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s