vardag

Måndag

Hej på er!

Man får väl gräva fram sina skindskor snart, ajnej.. jag äger ju inga.. Men alltså borde ju nästan köpa.. Det är mysigt att gå längre än nerför trappan, bara is. Så idag tänkte det sluta illa för våra båda bilar då jag kom hem från stan i morse. Mitsun greppade inte alls och då har den splitternya vinterdäck!! så den bara gled ner och for i runt i en snygg piruett och siktade mot Yarisen.. Fanns inget jag kunde göra, men tur fick den grep och jag slapp och styra förbi. Yäks. Spänning direkt på morgonen. Sandning skulle ju inte vara illa…

Idag böt jag mitt gymkort till endast timmar. Vi har all utrustning jag behöver här hemma för mi träning, men eftersom jag har ett års kontrakt så tänkte jag att det skulle väll vara kul att gå på timmar 3 gånger i veckan och träna gym hemma 4 gånger? Ja, jag tränar vissa dagar 2 gånger om dagen 🙂
Efter att jag böt kort så gick jag in till Latvala och köpte lite grejjer hem och halkskydd att lägga under skorna- det behövs! Årets bästa inköp hittills.. (efter bilen kanske?)

Tränade hemma alltså idag, ett ganska snabbt men intesivt pass med ordentliga tyngder. Det jag måste lära mig är att faktiskt våga börja använda tyngder, inte alltid köra på Hit träning, men det känns effektivast. Ett bra tankesätt man ska ha när man tränar för att gå ner i vikt är keep your body guessing , För kör man alltid samma sak så bromsar de upp en hel del och kroppen vet vad som kommer näst och blir va med samma träning.
För att överraska min kropp ordentligt skulle jag via prova på crossfit och konditionsboxning. Crossfit träningar ordnas i Virkby och boxning i Ekenäs, vi bor ju ganska mitt i mellan båda ställena så måste nångång prova. NU känns det onödigt (?) att gå på crossfit för jag har inga krafter (fast man tränar ju just det på crossfit timmarna..haha) och dessutom måste jag ta i beaktande är att mina bäckenbottenmuskler inte är helt ”i form” ännu. Men det är helt klart på väg för nu klarade jag av att jogga 2 km utan att pissa på mig- trodde jag skulle dö pga noll kondis istället.. haha. Så att träna hemma bäckenbottenmusklerna har helt klart gjort framsteg, för en månad sen när jag provade jogga gick de inte.. ja..ni förstår…

Men jag har ju ingenstans brått heller. Jag vill bara komma i bättre form innan nästa graviditet och bli av med dessa gravidkilon som sitter kvar. Jag tror lite i smyg att min graviditet var så ”kramp fri” för att jag endå var i ganska bra skick när jag blev gravid, jag tränade ju endå 5 dagar i veckan och var stark i kroppen även om det var lite extra fett på allt. men jag jobbade ju på det. Sen red jag ju in i vecka 20, jag jobbade med ett jobb som jag rörde på mig mycket och promenerade med hundarna. Visst, jag mådde vädligt illa (men det var ju för att det var en flicka ;D) och så gick ju mina magmuskler sönder eller nåt liknande när magen växte så fort där vid ett skede som idiot läkaren skrämnde mig med ett missfall.. argh.. Men annors var jag i bra skick, åt en massa godis, glass, bulla och choklad och fick på mig 22 kg.. haha. små detaljer bara… Men ja, alltså jag tror starkt på att jag hade så lätt för jag hade en stark kropp och hölli gång så mycket.. kanske jag får ett slag i magen vid nästa graviditet och kan knappt röra mig och tar tillbaka detta inlägg..men.. vem vet.. 🙂

sasha2121sasha212

och så går jag igenom gamla bilder.. två dagar efter att dessa bilder togs började mitt gravid illamående.. Och nu, ett år senare skulle jag göra vad som helst för att få tillbaka dendär stunden med Sasha. ååh.. vi va på så bra väg.. och nu kommer vi aldrig att komma tillbaka dit igen.. 😦 (och när ska jag gå in i de där kingsland byxorna och stövlarna igen..? hahaha)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s