vardag

Jesper 1 år

Igår fyllde lilla Jesper 1 år, Jesper är min och Pasis gudson. Så vi firade med en utedag och kaffe och kaka på det. Vi hade det riktigt roligt ute i snö vädret, byggde en stor snögubbe och åkade pulka (vi bor mitt på världens bästa pulkabacke!) och betedde oss som små barn igen. haha 🙂

Före det var jag och rida Pippi, tänkte att jag går till stallet för jag visste att på dagen skulle det bli att äta gott. Nå, mina Mountain Horse stallsskor är inte de bästa att gå i så Pasi fick snällt söka mig när jag var färdig- nu har jag min tå och hel uppskavade och enda skor som inte skavar på mer är Jeffrey Campbell skorna.. hur jag vet det? för jag var ut igår kväll, nykter, och dansa med Annika och Bettina.. Men fotskav eller inte, måste jag och träna idag, får väll träna barfota!

Nåja, låter bilderna prata för sig om hur trevigt vi hade igår!

3 reaktioner till “Jesper 1 år

  1. E int Jesper Sannis pojke ? 😊 Va på praktik hos henne 2006, komer ihåg dej o därifrån när du va dit me din pappa, men du ha ändra dej en del.. 😄. Ha länge tänkt kommentera de men ha allti glömt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s