Melissa · vardag

Jobbiga dagar.

Melissa har kommit in i ”3 månaders periorden”. Dagar som vi trivs aldra bäst hemma och gömmer oss få fröken är väldigt krävande och vill vara famnen exakt hela tiden! Idag tänker jag endå fara till rådgivningens babyträff, före det ska vi på blodprov , hoppas på att det nu skulle vara sista! Om inte hb stigit på henne nu kommer vi hamna till Lojo 😦 

Så mina dagar har gått ut på att hålla Mellis nöjd. Har hunnit träna då Pasi varit hemma och sovit med Melissa.. Och våra vagn promenader har inte gått helt som planerat (inte kul att gå ut 8 km och så vill Melissa inte vara i vagnen mer utan i famnen… ARGH!!) så hundarna slipper ut just nu bara då Melissa inte är med.. Hoppas denna periord går snart över..

 
Hon sover endå bra på natten, mellan oss.. Finns ingen chans att vi nu får henne att somna i egen säng så hon ligger mellan oss och sparkar och slår på Pasi i sömnen 😉😅  

2 reaktioner till “Jobbiga dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s