Melissa

Melissa 3 månader!

Igår blev Melissa redan 3 månader! Huj vad tiden går!

På Torsdag hade vi 3 månaders rådgivningen. Hennes mått låg på 5535 g (4950g ) och 61.5 cm (58,5) i parentesen är 2 månaders måtten. 🙂   

Vi tog tilika vaccinerna, förutom rota. Så hon blev stucken 2 gånger, i varsitt lår.. Och jag var förberedd på en jätte misslycklig tjej.. Men direkt hon var färdig stucken och slapp nära blev hon tyst och kollade på allt annat i rummet- min duktiga tjej 💞  på kvällen före läggdags gav jag en panadol åt henne och så sov hon igenom natten, med bara lite gnäll på kvällen som värkade vara mest trötthet! Och igår märkte vi inget extra på henne att hon skulle ha reagerat på vaccinerna! Så skönt! 🙂

  
Nu skrattar hon med ljud också, och det finns inget härligare ljud än det!! Så otroligt gulligt att jag smälter varje gång.. 😍 Hon svänger sig fortfarande bars från mage till rygg, verkar inte äns försöka från rygg till mage.. Och igår tog hon tag i sina leksaker i babygymmet, då såg man att hon blev lite förvånad själv men sen när hon lite fattat vad hon gjorde så blev hon såå glad! 

Hon följer fint med blicken, ”pratar” på med oss och vi kan ha riktigt långs diskussioner ibland (som ju nog inte har nån vettig mening, men anyway…😄😄) sover mellan 21/22-08/09 med en till två matningar. Somnar i egen säng på kvällarna men flyttar över henne med oss när hon vaknar för första matningen. 

Så här går det jätte bra, kunde inte gå bättre ❤️❤️

9 reaktioner till “Melissa 3 månader!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s