vardag

Traditionell lillajulsfest i Januari.

   
   
Sara lockade mitt hår på dagen, kan inte minnas när jag senast haft lockar?! Men det var så fint! 🙂 Började kvällen i Bäljars och fortsatte på middag till KW, där jag fick tre rätter som passade min diet! 👌🏼 och så besökte vi Club18 ett snabbt varv, men vi var där Max 45 minuter innan vi åkte hem. En riktigt rolig kväll!

Ämmi skötte Mellis och det hade gått jätte bra! Tur det! Nästa gång som vi far på dejt med Pasi blir redan 10.2, då vi far och ser på ishockey till Esbo! Jag har aldrig varit på en hockey match så det ska bli spännande! 🙂

Men nu ska jag ta mall av min dotter och ta en liten tupplur, slö söndag på schemat idag ❤️

En reaktion till “Traditionell lillajulsfest i Januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s