vardag

Lika som bär?

  
Förlåt för tystnaden, men jag har minskat så på dethär med att vara på telefon och datorn! Melissa utvecklas för varje dag och jag vill bara umgås med henne- man trött se tydligen inte av att se på sitt eget barn dag ut och in ❤️ sedan har jag tränat med både hundarna och mig själv. Sasha har jag ridit, men nu har hon ett sår på benet så ömmar pga det och jag putsar på det, nu börjar det endå komma skorpa på så det ser bättre ut.

Jag trodde inte att mamma livet skulle vara så ”full satt”, men varje dag finns det nåt som ska göras och när det är gjort vill jag ju bara vara med min fina familj ❤️ nästa månad börjar jag jobba lite igen, vilket jag faktiskt saknat lite! Jag är inte endå gjord att ligga hemma och slöa!

Kuren, 1 vecka kvar idag och jag har aldrig mått såhär bra. Pigg och glad, även om måndagen var en riktig skit dag och jag ville bara skita i allt, så lät jag inte det förstöra resten av veckan. Med min adhd överreagerar jag på allt, och när jag blir ledsen eller besviken så blir jag det så starkt att alla möjliga mörka tankar går igenom mitt huvud. På måndag var jag så nere att jag klarade knappt av att amma Melissa, jag flask matade henne tills jag måste tömma brösten.. Och så lyckades jag söndra dörr handtaget på mitsun. Bra gjort Ida! Men, på tisdag var allt glömt. Jag var igen pp gott humör och så kom Sara hit med Emma och fick tömma lite på tankar osv.. ❤️

Igår var jag till frissan, Pasi klippte håret och jag fick min utväxt färgad och ny färg i topparna. Svårt att hålla lila hår lila..

På lördag har vi middag med Pasis jobb. Och Pasi låter mig inte fuska med dieten så jag fick snällt ringa till KW och berätta vad jag inte får äta.. Så nu väntar jag med spänning vad som kommer på talriken. Nåt mer spännande vet jag faktiskt inte. Ska packa ihop oss här hemma och gå ut på en promenad iaf 🙂

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s