vardag

Lördag.

Hej på er!

Igår var jag på mamma o babyträff till Esbo, egentligen skulle den vara i Helsingfors men så blev det inhiberat.. Jag var ju redan förbi Lojo när jag blev meddelad om saken.. Men vi fixade om och åkte till Esbo istället!

Idag kommer vara en lite små stressig dag, ska hinna rida Sasha nu på morgonen och kl 12 ska vi på husvisning (hyra, inte köpa) och så ska jag hinna rida Pippi och träna och Pasi ska iväg och träna med Janne så måste hinna hem och vara med Melissa. Urgh. Hat älskar dagar som ser ut såhär nuförtiden. Fast det kanske inte låter mycket i nåns öron så är det lite jobbigt för en ammande mamma att vara på språng hela tiden.. Nå, imorgon är det lugn dag igen! 🙂

  
Ska blogga bättre imorgon också. Puss så länge! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s