vardag

Effektiv träning.

Morgonen börjad med en timme på mamma boot camp, Jag är nog lite förvånad hur mycket det känns i de stackars inre musklerna som fått sig under graviditeten, med bara tyngd från egen kropp. Men alltså helt super träning!

Efter MBC åkte jag till Karis, slängde av Melissa hos gamel momi och styrde själv på gym. 40 minuter hann jag gymma innan jag måste söka Melissa och hem så att Pasi kunde ta mitsun till jobbet.

Så nu tycker jag att det har varit hely okej att bara chilla resten av dagen. Har snart läst färdigt min bok, Vittne Till Mord. Får väll börja leta efter en ny bok att begrava mig i! Jag gillar det här med mysterium, så har ni något boktips så tipsa gärna! 🙂

Ska försöka få Mellis att sova en stund till. Hon sov på dagen 3 timmar och har inte sovit ordentligt sen dess.. Hon sover aldrig bra inne- förutom på nätterna! Varför jag inte har satt ut henne idag och sova kan man ju fråga sig.. Nå, lite sent för det nu.. Och vi har haft det ganska mysigt i sängen på vårt fårull ❤️

  
Japp. Melissas första ridbyxor! Hur söta ju! 😍

En reaktion till “Effektiv träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s