Åsikter · Melissa · Shopping

Baby Vac

Ett tips till alla barnfamiljer där ute..Baby Vac!

Jag har väldigt mycket obehag för dräggel och snor, alla sa till mig att det kommer försvinna när jag får  eget barn, men det har det inte gjort. Så jo, jag tycker det är äckligt när Melissa drägglar, vilket hon gör hela tiden typ…  Jag klarar av spyor och bajs, det är inga problem. men dräggel och snor, fyfan.

Så när Melissa blev snorig fick Pasi sköta delen med att putsa hennes näsa. Tills de på mamma gruppen på facebook berättade om denna underbara uppfinnin Baby Vac! Så jag rusade iväg till Karis apotek där de inte visste alls vad jag pratade om.. Såg sedan att det finns att köpa på apotek i Helsingfors! Den går även att beställa från nätet på: Yliopiston Verkkoapteekki


Så lätt att använda också! Och Mellis har inga obehag för den, som hon hade för den andra snor tömmaren man använde för hand.. uäk. så nu har vi både nöjd mamma och bebis i huset ❤

 

2 reaktioner till “Baby Vac

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s