Ridning · Sasha · vardag

Once crazy.. Always crazy.

Sasha har stått sen hon fick hovbölden, dvs en månad. Vad gör jag? Far ut på åkern i snöstormen.

Jag: ”släng inte av mig nu!” Sasha: ”well.. Håll i dig.”

Neeh, hon va faktiskt väldigt ridbar! Efter att hon försökt slänga av mig 10 gånger.. Det var dom farliga inplastade höbalarna som gjorde kortslutning i hennes överhettade hjärna. När vi kom förbi dom blev hon den där mjuka Sasha jag känner till. Vi red inte länge, iom att hon varit ledig. Men lite trav och galopp fick hon endå ta. Tur hade jag kortat upp stigbyglarna till hopplängd.. Jag bara älskar hennes trav! ❤️

Det skulle ha blivit så snygga bilder i snöyran med en grå häst.. Men tyvärr hade jag ingen som fotade. Och Jepp. Sasha 6 år. Fortfarande mer svart än skimmel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s