Lifestyle

Day 9.

 

Igår var det lite tyst här, har egentligen ingen orsak till varför.. men det blev bara så. Har börjat läsa en bok Vittne till Mord och jag är helt fast i den! Så spännande!! Så är nu riktig mamma och sitter i min fötölj med vattenglas brevid och en bok i handen. haha.

Men nu satt jag mig ner vid datorn efter att laddat upp bilder på datorn så slänger in ett inlägg här. Ska snart gå ner och träna, lyfter tyngder idag så onödigt att köra in till Karis gymmet när jag kan göra det här 🙂 Jag kulle ha åkt och ridit Orvokki idag men Eevas bil startade inte så hoppeligen blir det imorgon! 🙂

Men kuren går bra! Har dock inte ställt mig på vågen sen den visade -2 kg, bestämnde mig att jag väntar 1 vecka oh väger och mäter mig då. Men idag märktes det nog på min rygg att de äckliga fläsk vingarna blivit mindre! yes! 🙂 Nu ökade jag också intaget av Aminosyrorna och mineralerna 🙂

Nåt annat vettigt har jag inte att komma med.. änn.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s