kost och hälsa · Lifestyle

Day 7. Och full rulle.

Idag har det varit program på program.. Började morgonen med Melissas blodprov i HVC, åkte därifrån till Ekenäs för att fixa lite grejjer, sen till min mormor för att visa nya bilen och se på hennes nya bil- hos mormor fick Melissa sova ute på hennes in glasade balkong då det bara var -10 där! Melissa sover bäst ute så hon fick endå en längre stund sömn på dethär viset!

När vi kom hem kollade jag om Sasha behövde täcke. Hon har ju aldrig gått på lösdrift mitt i vintern och vet inte hur hon klarar kyla. Men hon har en väldigt burrig vinterpäls, den är inte lång alls men jätte tät! Så hon såg ut att inte frysa där de åt på en av sina 5 höbalar de nu har i hagen.. Jag vill helst inte lägga täcke på för vill inte störa hennes naturliga sätt att hålla värmen med att slänga på täcken. Och så har de ju sin hall som e fylld med halm dit de kan gå och mysa om de vill.

Åt mat hemma och körde sen iväg till Lojo för att vara på babysim info. Melissa ska börja på babysim i Mars, löjligt dyrt är det, men tänkte att hon är en gång baby så vi kan satsa på det åt henne! Och hon hinner inte ens vara med bara 4 månader innan de blir sommarpaus och tror inte vi fortsätter på hösten. Vi får lite kolla hur ekonomin håller ihop med att spara, gym,hästar och babysim. Nu slutar jag med fransar för att egentligen är det helt onödigt att slänga pengar på det, samma summa som jag får en månads gymkort med!

Efter infon i Lojo åkte jag och tränade 40 minuter. Har inte riktigt hitta glöden ännu, men den kommer nog! Positivt tänkande!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s