vardag

Rosa vardagar.

Alltså det börjar bli lite skämmigt att berätta åt människor, speciellt andra mammor, hurdan Melissa är.. Speciellt då den andra mamman förklarar om deras dåliga nätter och gnälliga kvällar och frågar sen av mig ”ja men du vet säkert hur det är..?” Nej.. Det vet jag ju faktiskt inte?.. Och visst är jag så glad att Melissa är en sån solstråle som hon är och har såna sovgåvor som hon har.. Men det känns som att snart kommer ingen av mina mamma kompisar våga klaga åt mig för jag aldrig haft problem eller börjar tycka att jag bara skryter om mitt barn och vill inte ses mer..? Jag vet inte, kanske jag över funderar.. Men man ska inte glömma bort att det finns faktiskt snälla bebisar också.. 

Och visst kan vi ha nån dag som hon är lite extra gnällig, sovit lite sämre eller dyl.. Men det är ganska sällsynt. Nu när Melissa varit lite täppt så har nätterna varit lite extra gnälliga.. Men inatt sov hon redan som vanligt, även om det blev ganska sent igår när vi såg på matchen uppe hos S och vi gick hem först vid 11.. 

Pasi har börjat våga åka iväg ensam med Melissa till stan ovh handla och på kaffe med sina kompisar, några gånger har han lämnat skötväskan hemma och varit borta tre timmar och hon bara sov.. Så han lixom litar på henne att hon nog sover igenom allt, vilket hon oftast gör. Så nu behöver inte alltid jag åka iväg nånstans för att få egentid, nu kan jag bli hemma på soffan och chilla medan Pasi och Mellis åker till stan- vilken lyx ❤️

Men idag tar jag egentid med att åka och träna och efter det till Pippi, men om tempen inte stiger där ute kommer jag bara gå ut o gå med henne, kanske jogga med henne för hand, så att Marie inte hamnar åka ner till Svartå bara för att promenera henne. 

  
Puss puss tycker Äijä ❤️

7 reaktioner till “Rosa vardagar.

 1. Du ska nog bara vara glad att allting löper så smärtfritt, för säkert kommer det att komma knepigare perioder emot också 🙂
  Jag tycker ju också att Minou är världens lättaste och snällaste att ha att göra med, men de där nätterna skulle hon nog gärna få ta och ändra på 😄Skulle nog bli väldigt tacksam om jag fick sova en hel natt inom snar framtid 😏

  1. Jo jag är också säker att det kommer periorder där jag önskar igen att allt skulle vara som nu 😅 men änn så länge känna det bara så tokigt att hon är så snäll.. Är det lixom möjligt att ha en så snäll bebis?!.. 😁😄

   1. Nä, hon har aldrig sovit bra, alltid vaknat åtminstone 2-3 gånger per natt ända sedan hon var liten. Fast då behövde hon ju maten på natten förstås.

 2. Vår Aada (snart 4år) har vari också jätte snäll, hon har sovit varenda natt snart i 4års tid. ☺️ Så det finns nog andra ”snälla” barn också! 😃

  1. Jo det visste jag ju att det finns, såklart! Men varför hör man så sällan om dem? Vågar inte mammor ”skryta” om sina snälla barn? Måste man bara klaga hela tiden lixom…😅🙈 skönt med en snäll unge! Det tycker jag man kan få prata om lika mycket som man pratar om jobbiga..

 3. Jag tycker att folk bara hoppar på en och är avundsjuka om man berättar om sitt barn som sover hela nätter, alltid är glad och lätt. Tror nog att folk inte vågar säga, hellre ska man gnälla hur tungt det är 😁 Vår Adde var också super som bebis, det är bara nu när han har temperament och egen vilja som det börjar bli värre 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s