vardag

Dag 6.

var idag och tränade, hann träna ca 40 minuter innan det blev lite kaos på gymmet då det började rinna vatten från rören i taket.. Först kom det bara några droppar men plötsligt började de rinna utifrån flere ställen och på bara några minuter var golvet fyllt av vatten.. Jävlar. Jag ringde till min chef på Affes och meddela honom om saken, eftersom det förut har hänt att det kommit vatten ner från Affes.. Men där är vattnet stängt just nu.. Nå jag åkte hem när det börja komma andra människor på plats så det var lixom ingen vits att stå kvar. Får ringa in imorgon och se om man alls kan träna där nu..:/ 

Efter gymmet åkte jag raka vägen till stallet och tog Pippson ut på en powerwalk. Passligt efter gymmet.. Inte alls öm i musklerna! Nå, vi gick inte så långt och Pippi fick röra på sig lite och hamnade också jogga på imellan. 

  
Nu på kvällen besökte vi svärmor och badade bastu, de andra glufsade i sig grill mat.. Haha, Jepp. Svärmor och Björn hade grillat idag! Inte illa.. Jag åt ett broilerlår,sallad och ägg.. Fast jag hela dagen hade hållit bra koll på att äta och dricka så såg deras mat sååå god ut så återigen, tänkte jag tanken att bara idag… Men jag höll mig! Börjar ju bli bra på dethär att stå imot frestelser! I stallet sto det också framme en choklad ask.. Och jo, jag såg länge på den men höll fingrarna borta! DAMN I’m good. 

Imorgon väntar en dag fylld med program.. Tänkte också hinna rida Sasha och träna, får se om vi hinner tillbaka från våra ärenden på stan sålänge det är ljust. Sasha skulle måsta slippa ut och traska lite efter dendär jäkla hovbölden.. 

  
Sen ska jag och rida denna dam på helgen ❤️❤️ min drömhäst.. En gammal bild från 2,5 år sedan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s