kost och hälsa · Lifestyle · träning

Day 4.

Idag besökte vi Sportfigur med Bettina där jag nu skrev på ett års kontrakt! Om jag nu blir gravid så får jag väll fortsätta träna, om inte illamående tar mig igen. Vad läste ni just?! Gravid?! Ja. Det finns en liten sån plan att vi vill ha en vår bebis 2017. Men före det vill jag ha hus. Jestas. Vad vuxet det låter, med två barn och hus.. När blev jag vuxen riktigt?!

Men tillbaka till nutid. Vi tränade en timme ben och rumpa. Jag vågar inte ännu riktigt börja träna magen, ska delta i mamma boot camp nästa måndag och hoppas där få börja träna magen rätt. Så nu vågar jag bara köra ben,rygg och armar.

Blev lite förvånad i hurdant ”bra” skick jag endå är i. 20 minuter på cykeln som uppvärmning kändes inte ens tufft. Men nu tänker jag också säja att jag tror en del av energin kommer från denhär kuren! Jag är så full med energi och plötsligt känns allt så mycket bättre! Igår såg jag dessutom på en dokumentär som min coach bad mig se på, det dokumentet satt mitt tankesätt på plats och fick mig att börja fundera på allt möjligt.. Tyvärr får jag inte berätta mer om det.. Men det var verkligen värt sin 1,5 timme!

Idag visade vågen 82,2. Dvs -2 kg jämt! Fortfarande vätska.. Men snart är jag ju under 80 sträcket!!! 💪🏼👌🏼

 
Dagens lunch, chili kyckling med coleslaw och stekt tomat med chili 💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s