vardag

I skenet av levande ljus.

Hej på er!

Melissa har varit ganska täppt i natt, så vår sömn har inte varit den bästa. Hon somnade vid 23, vaknade 02 och sov med 30 minuters snuttar till 5, sen började hon bli lite lugnare så flyttade över henne till egen säng, där hon sov till nu- halv 8. Jag skulle väll inte få klaga, för många andra har så mycket hemskare nätter.. Men, dethär var en dålig natt för oss. Nu ligger vi och myser i skenet av levande ljus här i vår säng. Visst är hon täppt ännu men är mycket nöjdare. 

Igår var vi som jag skrev igår, och se på Junnu Leijonens match mot Canada, och guuud vilken spännande match! Extra spännande blev det då Pasi hade helt på skojj tippat 6-5!! Så vi satt och tänkte pissa ner oss sista 5 minuterna och önskade att ingen skulle göra fler mål.. Och ingen gjorde heller! 👌 Melissa var duktig hela matchen igenom, hon satt och glodde på alla i rummet och tyckte nog alla människor var mer intressanta än matchen. Tur det, för ett barn ska ju ”inte få se på tv”,enligt nya forskningar (vilket jag inte riktigt förstår mig på… Men nåja..) 

Mitt kvällsmål blev alltså väldigt sent, först kl 22!! Inte okej. Men måste endå äta det.. Vill hålla mig att inte äta efter 20 på kvällen.. Men, matchen var nog värt att det blev lite sent! 😄

  
Pasi blir alltid lätt irriterad på mig när jag frågar om han kan vara barnvakt åt Mellis. Han rättar mig på sekunden och säjer ”man varnvaktar inte sitt eget barn!” Så bilden passar så på honom 💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s