kost och hälsa · Lifestyle · vardag

Day 3 och foodprep.

Alltså vilken effektiv dag idag!

Vi har gjort foodprep, alltså mat färdigt för veckan. Knappast kommer allt räcka en hel vecka, men långt ska vi nog klara oss! Lite svårt bara att veta såhär i början hur mycket det ska göras.. Nästa söndag är vi kanske smartare då vi ska göra allt igen! Mmm! Kylskåpet fyllt med clean food 💞 min favorit blev nog min coleslaw sallad! Nam! Och vad lätt det är att göra majonnäs! Nu lämnade jag förståss bort dijon- senapen då den innehåller salt.. Så satt två ägg i stället för ett! 

  
Och Sasha samt Nemo fick hå ut igen, om Sashas hovböld inte ger med sig kommer vi slå på en sko åt henne med botten. Det var ett stohejj att leda henne 300 meter till mamma efter att hon stått inne sen julen. Haha. Men hon höll sig rätt så bra i skinnet, även om hon nog taktade breve mig hela vägen upp gick hon aldrig om mig! 

Nu börjar det sprida sig en härlig doft här inne! Har i ugnen kyckling bullar, smaksatta med vitlök, färsk basilika, chili och peppar. Och oj vad de doftar härligt!! Fast köket ser ut som ett kaos..   

 

Julen plockade jag ner idag också! Och hästarna fick julgranen att tugga på! Så nu ligger julen under vår säng och väntar tills nästa jul.. 😞 

Imorgon ska vi iväg och träna med Bettina, sen ska vi iväg och söka hem nya bilen och eventuellt åka iväg och se på en annan, den som vi ska byta Mazdan mot 🙂 nu bubblar jag av energi! Och så positiv energi! ❤️ 

Så dag 3 av kehokuurin går utmärkt ❤️ 

 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s