kost och hälsa · Lifestyle

Day 2

Dag två ja.

Vaknade imorse och tänkte att jag dricker te med vitaminera före jag fixar stallet så att jag skulle äta direkt efter stallet..men.. jag hade inte te färdigt och det måste vara kallt, som hela morgonmålet ska vara, så jag fick först fixa stallet och hinna bli rejält hungrig. Så idag smakade yoghurten med frön i helt gudomligt! (youghurten görs själv! ska berätta hur i ett inlägg.)

Till lunch hade jag sökt lite inspiration på nätet om recept till Kehokuurin, hittade en blogg där hon hade lagt upp en massa recept och bestämnde mig för att göra en egen variant av Lime-vitlöks majonäsen med avocado i och citron istället för lime, samt chili! Helt suuuper gott med fisken!! Det blev lite mycket vitlök då jag satt två klyfton.

– 3 ägg
– 2 klyftor vitlök (eller  en om man inte vill ha så stark smak)
– en avocado
– 3 matskedar citronsaft
-svartpeppar & chili.
Blanda ihop allt och tadaam. Man kan ju lägga salt i om man vill, men jag tycker det inte behövdes (eller så har jag bara intalat mig själv så bra att mat smakar bra utan salt också!).

DSC_4851

I skrivande stund dricker jag mitt eftermiddagste, vi har haft kaffe besök och Pasi satt fram kex.. mööh.. Det skulle såå ha smaka med ett kex, men jag tog ett glas fyllt med citron vatten istället och bad gästerna snabbt äta upp kexen. haha 😀 När de åkte fixade vi stallet tilsammans, medan Mellis sover i vagnen, snart ska hon nog väckas- hon somnade vid 12 och klokan är nu halv 4.. klockan 17 ska vi åka iväg till Ekenäs och se på Junnu Leijonens ishockey match mot Canada! 🙂 Före det ska jag hinna äta middag, som blir i cocosfett stekt kyckling och blomkålspuré! 🙂

aijo, vågen visade idag 83,2. jag vet, det är bara vätska och blabla. Men efter att vågen inte visat sig under 84 sen Melissa föddes så blev jag så glad så glad! 🙂

2 reaktioner till “Day 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s