kost och hälsa · Lifestyle · vardag

Kehokuuri/cellReset day 1.

Hej på er!

Idag kör jag igång med Kehokuuri/cellReset tillsammans men flere andra. Som jag nämnt tidigare så har jag fått ett matschema av min coach som är anpassad till mig som ammar, tillsammans med FitLines prdoukter.

Jag har aldrig trott på olika pås dieter el dyl, men nu är min coach även en vän till mig och jag har sett henne genomgå denna cellReset 2 gånger med helt otroliga resultat och detta är ingen påsdiet där man svälter sig själv..så jag tänkte att va fan, vi kör.

”Detta är inge diet, et är en livsstil”. vi ska se om jag håller med om den saken ännu efter 3 månadet där det borde ”ta slut”. Steg ett är denna kehokuuri, där man nollställer/renar kroppen i 28 dagar! Inga socker, inga salt. Ren mat 4 gånger om dagen. Mycket vätska och vitaminer till.
Jag gick med för att vågen står stilla på 84 kg. Jag har aldrig någonsin väg såhär mycket och har riktigt hård ångest över saken, så jag hoppas (och tror) att denna kur tar av mig så att jag går under 80- sträcket.

Så idag är det dag 1. Jag kommer uppdatera om detta varje dag, i 28 dagarstid. Många skriver att de får en otrolig energi och feelgood känsla.. ska se om det stämmer.. Efter att kuren är sslut kommer ni få se före och efter bilder… spännande? javisst!

DSC_4845

6 reaktioner till “Kehokuuri/cellReset day 1.

 1. Verkar intressant! Jag skulle också borda prova på någon cleansing eller liknande.. Inte för att gå ned i vikt men för att försöka må bättre. Mitt hb är nu nere på 96 och jag är svintrött hela tiden så skulle vara intressant att se vad som händer ifall man skulle testa på något liknande. Skulle också vara skönt att bli av med mitt sockerberoende, skulle nog gå i taket den första veckan 😂 lycka till, blir kul att följa med!

  1. Jag har aldrig fattat tycke om ”dieter”, just för att man ska typ svälta och dricka nåt i ställe.. Eller sen äta nåt äckligt som kommer från påsar! 😖 nu kommer jag endå ÄTA 4 gånger om dagen, det kommer bli tufft att få till det 4 gånger 😂

 2. Inte behöver man känna hunger fast man är på diet. Då gör man nåt fel. Jag har aldrig förstått mej på dom där påsdieterna. Varför ej gå ner i vikt med mat istället. Ät mindre och framför allt rätt ”produkter” och rör på dej.
  Att lämna bort salt låter helt sjukt, vi ökade saltet när vi gick igenom vår diet och tränade. Kroppen behöver salt!

  Lycka till. Spännande att följa med på ”din resa”.

  1. Ja de var det jag mena, att gå hungrig är inte rätt sätt att gå ner i vikt på! 🙂 nu ska jag då äta 4 gånger om dagen, 150-200g kött (ej gris)/fisk och smaksätta får man med alla möjliga kryddor utom salt och socker 🙂 salt skapar vätska i kroppen som gör en svullen- darför inget salt!

   1. Så där trodde jag åxå om saltet innan mina personal trainers, dietist och läkare berättade att det där är det gammelmodiga sättet att tänka. Kroppen BEHÖVER salt när man tränar och går ner i vikt. Lika mycket som den behöver magnesium. Alla gör vi som vi vill och tycker men det sista man lämnar bort är salt.
    Jag hamnade tre dubbla mitt saltintag. Jag gick på 3månader ner 20kg. Var aldrig hungrig.

    Kämpa på!

   2. Alla gör på olika sätt 🙂 och Martta, min coach har som sagt gjort detta två gånger- tilika som hon fungerar som pt på gym, skulle hon inte gjort detta och nån främmande presenterat dethär åt mig så skulle jag nog inte ha gått med 🙂 och med Fitlines produkter får man alla behövliga mineraler istället för saltet 🙂 tack! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s