vardag

1.1.2016

Så var första dagen av det nya året förbi.

Jag åkte iväg för att rida Pippi igen, kommer nu rida henne en gång i veckan. Och jestas. Det var en helt annan häst jag hade under mig! Marie har gjort ett bra jobb måste jag säga! Pippi var då jag red henbe sist väldigt trög att komma igång, hon kom igång först sen när hon slapp och galoppera lite. Men idag var hon direkt med och fick sitta och hålla i henne istället för att mana på. Och hennes trav är betydligt bättre, tycker jag! Sen var hon också väldigt mjuk och ett riktigt gummiband, lyssnade bra på sitsen. Men så fick hon göra några galoppombyten och då taggade hon till så att hon började byta av sig själv så det blev lite tokigt.. Hon tycker såå om att byta galopp den tanten. 

Men roligt var det, att märka att tanten 23 år (ja, alla hästar fyllde ju år idag också!) är i så ridbar skick! Skulle man inte veta, så skulle man inte tro att hon är så gammal. 

Pasi värmde bastun åt oss, så Ämmi fick komma och vakta Mellis så vi slapp o bada. Ämmi skötte också kvällsstallet så jag inte behöver springa ut mer ikväll! 

Dessutom, dag 1 förbi ja.. Matt äta 4 gånger om dagen kommer bli tufft. När vi hade ätit middag hann jag bara blincka så skulle jag äta kvällsmål. Men, iaf har jag inte gått hungrig!! Ett behov att små äta mellan målen finns där, men det är inte av hunger.. Utan av dålig Vans från tidigare.. Så jag tuggade på blomkål vid ett skede, för det får man göra! 😎 jag läst att många fått huvudvärk vid dag 2, då allt skit börjar gå ur kroppen.. Men eftersom min version är lite annorlunda än vanligt, så ska se om det händer åt mig också.. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s