vardag

Julklappar

Till julklapp i år fick vi inte så mycket saker, utan istället pengar så att vi kunde åka och shoppa saker själv! Så det gjorde vi.. här kommer vad vi köpt hittills, resten av pengarna sparar vi 🙂


Från Ikea sökte vi vår nya säng, den jag önskade mig. Vi lämnade dock bort sängändan, då den skulle ha blivit för lång sängen med den.. synd tycker jag, då den såg mycket bättre ut med ändan! Men till från Ikea kom såklart inte bara en säng, utan en Ikea kass fylld med lite det ena och det andra, doftljus,ljus, köshandukar, köksvåg, dekorationsdynor osv..

Från Jysk köpte vi ett nytt sängöverkast. Mamma köpte till Julklapp åt oss nya lakan (som jag tidigare hade önska av henne) så vi köpte ett överkast som passar de nya dynorna från Ikea samt lakanen…
Mushitofflor, ägghållare (kommer börja äta mycket ägg nu när Kehokuurin börjar!) ett set av avlånga tallrikar (6 stycken) och två lådor till vår vita Expedit hylla, som är i fylld med Mellisas grejjer..


DSC_4802

Av Pasi fick jag endå de där snygga Guess skorna jag ville ha till våren! Och ett par knallpink vantar till vintern, eftersom han adopterat mina svarta med rosa stjärnor på.. MANLIGT!
Av S fick jag ännu en fluffmössa och ett så vackert foto på Jesper (vår gudson)

DSC_4754

Melissa då? oh my god.. Hon fick av Famo en Ikeapåse fylld av leksaker! Mofa Muumin lakan. gamel mormor pengar på hennes sparkonto som kommer öppna när hon är 18 (lite komsikt bara, vår dotter 2 månader har mer pengar än vi själv)och av min moster då denhär übersköna lammskinnet som Melisa älskar att sova på!  Av S, alltså gudmor, en halare. Av Ämmi två stycken Marimekko skålar (som vi nu själv använder.. ehehe…) Och av Gudfar Leo en Nalle, fast jag sa till honom att han inte behöver köpa nåt åt henne!

DSC_4691

Pasi gjorde denhär ljusställningen åt Ämmi, och med den fick hon en förstorad bild av Melissa som Sandra fotade då Mellis var två veckor. Famo fick också en förstorad tavla på henne, av ett foto som hon sa att hon älskade på Melissa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s