vardag

Hejdå 2015..

Imorgon är det lixom sista dagen av 2015. Vart har detta år tagit vägen?!

Idag fick jag träffa bästa Bettina, efter att hon varit nästan ett halvår i Madrid ❤️ senast hon såg mig klappade hon mig på magen, nu satt vi istället i Kagffestugan på Köpmansgatan och beundrade vårt lilla gryn som sov så snäll i vagnen de 2 timmar vi satt där och tiden flög iväg.. Bettina gav oss (Melissa) en fin outfit från UCB, så söt var den! 

  
Och så bestämde vi oss för att börja gå tillsammans och träna till Sportfigur from nästa vecka! Jag är så trött på att se på denhär kroppen så nu ska den få pisk!  

Imorgon ska jag ringa på en bil! Jag hittade den perfekta bilen och hoppas att den kommer bli min ! (läs vår..) på måndag får vi den andra bilen, men vi kommer byta bort Mazdan mot en större bil! Jag tycker om stora saker vet ni 😉 haha. Nånej, men man behöver en stor bil också! Och jag skulle vilja ha en Kia, men nu hittade jag en ännu bättre.. Idag är det ett år sedan jag sålde min Kia och efter att ha kört med en stor bil så vill man bara ha stora! Jag känner mig mycket tryggare i en maasturi än i tex lilla Mazdan! 

  

En reaktion till “Hejdå 2015..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s