Melissa · vardag

Melissa 2 månader.

Igår var vi på Melissas två månaders kontroll.. Och om vi funderar vart tiden tar vägen.. Idag är hon exakt två månader..

Hon väger nu 4950 g och 58,5 cm lång. Vi använder bodyn i storlek 62, hon har en lång rygg! Men byxorna är ännu 56! 

På rådgivningen var hon jätte trött, så hon skrek från den stund som kläderna åkte av tills hon fick komma tillbaka i bilskyddet. Igår skulle hon ha fått sitt första vaccin, rotavac, men vi är ännu osäkra om vi vill ge det åt henne. Vi funderar på saken tills 3 månaders kontrollen och ger den eventuellt då tillsammans med de andra vaccinerna- som hon nog ska få. Men rotavac är endå en såpass ”ny” vaccin så ja.. Vi funderar på saken! 🙂

En otroligt stark tjej är hon! Det har nu alla sagt på rådgivningen, vi har varje gång haft en ny rådgivningstant då hon som vi hör till inte är där mer och vi väntar på att få träffa vår nya tant- som lär ska börja efter nyår! Ska bli skönt att få en och samma varje gång, en som hänger med oss och som jag inte varje gång hamnar berätta allt om från början.. Men ja, Mellis håller sin nacke super! Hon tittar på sina händer och håller häldre dem i munnen än sin tutt.. 😳 och hänger fullt med me blicken. Babblar gör hon också! Kommer säkert bli en pratkvarn! 🙂

I förrgår på morgonen hittade jag henne nästan på mage i sängen! Så hon hade svängt sig från rygg till nästan mage 😅 Och idag svängde hon sig tre gånger efter varann från mage på rygg..vart e min bebis?!

Det bästa hon vet är att sova ute! Hon kan lätt sova 4-5 tillomed 6 timmar ute i vagnen! Inne sover hon max 30 minuters naps och det märks på kvällen med en inte nöjd flicka. Så det är lite vardagslyx att ha en unge med sådana sömnförmågor! Nätterna sover hon från 21-04/05 och äter lite, vaknar igen vid 06/07 och äter lite till och då vaknar vi helt vid kl 09. Så.. Man kan ju inte klaga!!! 💞 och nu kan jag också sova.. Hade ju lite problem med det men det har gått över nu och sover själv från 21:30-07. 🙂 brukar gå o träna på morgonen nu när Pasi är hemma, före frukost. 🙂

  
En utslagen tjej i 62 pyjamas… 😭😍

  

Fårskinnet fick vi av min moster till julklapp! Helt bäst tycker Melissa!

 Det bästa som finns är nog att bara ligga och mysas med henne tills hon somnar. 💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s