vardag

Sjuk häst,ny häst och hästar på rymmen.

Allt i ett nötskal, som rubriken säjer.

Sjuk häst. Sashas hovböld är tillbaka.. Så nu står hon inne.. Igen. Så nu får de påriktigt börja frysa på för helv….!!!

Ny häst. Sanna. Så Sanna står inne med Sasha. Har inte hunnit bekanta mig med henne änn.. Men hon värkar vara en klok dam! 

Hästar på rymmen. Japp. Första gången vågar jag påstå, som hästarna rymde från pihatton. Vart dom rymnde? Över vägen till sommarbete.. Så vi hade lite roligt, hästarna tyckte helt klart att det var väder för sommarbete och inte vinterhage. 🙂

Kommer med ett inlägg om julklappar i ett annat inlägg och om julfirandet. Plötsligt ändrar saker och jag har en massa kul att skriva om, så kommer dela upp allt och skriva några tidsinställda inlägg 🙂 Nu ska jag njuta lite till innan jag återvänder! Ha det bra!

  
Melissa var helt klart trött på att fira jul tre dagar i rad.. Så idag hos pappa (mofa) började hon bli pirrig och bara famnen dög. Men det är helt okej. Jag och Pasi är nog också trötta av all julmat och åkas hit och dit. Imorgon, söndag, kommer vi bara vara hemma och ta det lungt.. På måndag väntas en dag på Ikea samt Melissas 2 månaders rådgivningsbesök!!

3 reaktioner till “Sjuk häst,ny häst och hästar på rymmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s