Åsikter · vardag

Nytt år 2016, mina löften

2016 kommer bli vårt år.
Jag har tänkt på dethär med nyårs löften osv.. och har gjort några åt mig själv, som jag vill och absolut kommer att faktiskt försöka hålla.

Träna minst 3 gånger i veckan
Dethär sa inte vara svårt att hålla sig till! Dock måste man tänka smart, om jag blir sjuk kommer det inte att hålla- såklart. I Januari kommer jag köra igång med min livs första Kehokuuri/Cellreset som håller 28 dagar. Under dessa 28 dagar kommer jag inte få äta nåt socker eller salt, jag har produkter från FitLine och ett matschema som min tränare Martta lagt upp för just mig, som ammar. Alltså kommer jag ta hand om min kropp och nå mina mål!

– Spara Pengar.
Vi har redan nu en tight budget för att kunna spara in en viss summa i månaden. Visst köper vi kanske mycket tycker nån och dyra saker, men då ska ni veta att vi lämnar bort allt onödigt småköp och faktiskt funderar efter ”behöver vi dethär?”. Och så är faktiskt loppis och reor helt super!
på slutet av 2016 vill jag se att vi har sparat minst 150 € i månaden, dvs 1800 €, vilket jag vet att vi kommer att fixa. Det som gör det svårare är att vi även kommer spara in på Melissas konto hela barnbidraget, men vi har levt utan bardbidrag så gott som hela 2015, så varför inte då också fortsätta ”leva utan det”.

-Besöka 5 nya platser
Jag älskar äventyr, jag älskar nya platser, jag älskar historia. Så jag åker häldre på en resa till ett ställen där det finns sevärdheter än på en partyresa. Att resa runt i Finland kommer vi nog göra mer i år, vi har redan en resa inplanerad till Simo den 15-17.7, då vi har släktträff med släkten från min Morfars sida. Min Morfar är hemmifrån Simo, som alltså ligger uppe i Lappland nära Kemi. Troligen kommer vi flyga upp till Kemi och hyra bil där, blir kanske lite onödigt långt att åka upp med bil med Melissa, men vi får se. Och då har vi bara 4 resor kvar lixom.. 🙂

– Blogga mer och bättre.
Fortsätta såhär, med ett inlägg varje dag, helst två. Mer bilder med kameran, mindre mobilbilder. Kanske skaffa en ordentlig systemkamera? Eller satsa på nya objektiv till min Nikon? Jag älskar min lilla Nikon 1 J1 och den tar faktiskt riktigt hyffsade bilder..men ett nytt (eller två) objektiv skulle behövas.. 🙂

Har ni några nyårlöften? berätta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s