vardag

Granen står så grön och grann..

 

Jag sa ju att det ska vara äkta gran… Så en äkta gran blev det i stället för plast! Vi sökte upp en liten gran igår i skogen (med lov från skogsägaren- såklart!) och pyntade den tilsammans.. Lite färglös och tråkig blev den.. men äh, det går! Pynten köpte jag från Latvala och Tokmanni, men fick även ”istapparna” och de virkade stjärnorna av min mormor, hon har själv virkat stjärnorna så ville absolut ha dem i granen och hänga 🙂

Eftersom vi inte kommer fira jul knappt alls här hemma, utan hos bla. farmor på julafton och morfar på juldagen (eller var det jul annandag? måste kolla upp det…) så satar vi inte på granen i år destu mer.. men en gran hör ju till julen och det blev faktiskt mycker mer julfiilis här hemma med en gran och lite julklappar under 🙂

….och nej, vår julgran har ingen julstjärna. Hittade bara i guld och det skulle ju absolut inte ha passat in i det silvriga!

En reaktion till “Granen står så grön och grann..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s