Åsikter · skönhet

Nytt i badrumsskåpet.

Hej på er!

Då vi besökte min moster fick vi med oss två små påsar med krämer och andra prodkuter till julklapp, kan inte vänta till efter julen att visa er, så ni får se dem nu! Både jag och Pasi är noga med att tvätta och sköta ansiktet, speciellt Pasi då han jobbar med det han jobbar och får små metallbitar och andra vätskor i ansiktet som gör att om han inte skulle tvätta och sköta sitt ansikte skulle det typ explodera.. Jag har alltid haft en fin hy *skryt skryt* och aldrig lidit av acne/finnar. Visst får jag också av dem, speciellt om jag äter dåligt!

DSC_4626

Ja, som ni ser så kom det lite allt möjligt. Jag frågade efter eyecream, då min nuvarande från Biotherm håller på att ta slut och jag känner inte för att sätta ut 40 € på en ögonkräm just nu iaf.. Så ska prova denna från Decubal och se om den är lika bra. Jag är välidgt mörk och torr under ögonen så jag älskar min ögonkräm! Lägger den i kylen på kvällen så att den är kyld på morgonen så den tar der svullnaden som uppstått under natten extra fort! 🙂
Balsam för läpparna fick vi också- behövs! Och jag tycker om just den från Decubal!
Ansiktkrämer från Decubal, tre stycken.
Ansiktstvätten (de tre flasorna till vänster, en stor och två små) är så bra! den skummar då den kommer ut från flaskan, hihi. Och är mjuk och skön i konsistensen!
Melissa fick den stora burken med 60% oparfymerad kräm från Apobase samt en 70% kräm.

Alla Decubals och Apobases krämer finns att köpa på Apoteket.

Pasi fick en roll on deo från Lexington, har inte provat den änn… väntar med spänning vad den doftar! Mäns deodorant måte dofta gott- precis som kvinnans!

Och min gudfar jobbar som tandläkare.. så de ett måste varje år är att få tandhygienprodkuter. I år fick vi också med iWhitening munskölj, ska se om det alls fungerar.. ska göra tänderna vitare. Vi har annors funderat att gå till en klinik och prova på en tandblekning, skulle löna sig nu när båda slutat röka. Inte för det, mina tänder har inte fått några missfärgningar.. men.. alltid får man dem vitare ;).

3 reaktioner till “Nytt i badrumsskåpet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s